Image Alt
DIO PERFORMANCE

Despre noi

DIN PASIUNE PENTRU MAȘINI

FILTRU DE PARTICULE

DIO Performance este o societate cu capital integral romanesc, înfințată în 2015 din pasiune pentru mașini și din dorința de a aduce pe piața din România servicii de o calitate superioară care să funcționeze ireproșabil. Începand cu decembrie 2020, DIO Performance își extinde activitatea cu un nou domeniu, oferind servicii de curățare DPF (filtre de particule), folosind ultima tehnologie de pe piață, metoda de curățare fiind prin hidropresiune / vacuumatic.

Viziune

De ce noi?

Politica noastră a fost întotdeauna aceea de a pune pe primul loc calitatea serviciilor noastre, de aceea ne dorim să oferim satisfacție celor care ne acordă încrederea. Stăm aproape de clienții noștri prin îmbunatățirea continuă și dezvoltarea profesională a companiei, prin devotamentul față de mașini, cât și a dotărilor tehnice poziționând brandul în ierarhia națională.

FAQ

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să le adresati pe pagina de contact sau să vizitați secțiunea noastră cu întrebări frecvente și răspunsuri despre filtrul de particule (DPF).

PROGRAMEAZĂ O CURĂȚARE

0760 844 442

Alternativ, ne puteți trimite un email la contact@filtrudeparticule.ro și un membru al echipei noastre vă va contacta cât mai curând posibil.

DIO PERFORMANCE LOGO

 Din pasiune pentru mașini și motoare 

INFO

Luni – Vineri: 10:00 – 17:00 Sâmbătă – Duminică: închis
Strada Frasinului nr. 3A Otopeni, Ilfov
+ (4) 0760 844 442
contact@filtrudeparticule.com office@dioperformance.com